Retur och reklamation

Privatpersoner

Hur lång ångerrätt har jag?
Som privatkund har du alltid 14 dagars ångerrätt (räknat från det att du har mottagit boken) enligt lagen om distansavtal. Boken ska vara i väsentligen oförändrat skick vid retur.

Returadress:
AK Förlag
Kumminvägen 19
123 55 Farsta

Hur gör jag för att returnera?
Fyll i följande formulär och skicka till den angivna adressen. Tänk på att tydligt skriva ut ordernummer när du returnerar en bok. Du kan också använda det standardformulär för utövande av ångerrätten som finns på Konsumentverkets hemsida.

Använd gärna emballaget som boken kom i. Har du inte kvar det fungerar även annat emballage. Det viktiga är att boken paketeras väl så att den inte skadas. Returfrakt står du som kund för.

När vi har fått information om returen kommer vi utan dröjsmål att meddela dig, via den e-postadress du angivit, att vi mottagit det.

Återbetalning via Swish
När vi har mottagit och behandlat din retur återförs beloppet för boken/böckerna som returnerats. Detta till det Swish-nummer som du gjorde betalningen med. Pengarna kommer då omedelbart in på ditt konto.

Återbetalning via Bankgiro
När vi har mottagit och behandlat din retur återförs beloppet för boken/böckerna som returnerats. Detta via överföring till det bankkonto som du gjorde betalningen med. Pengarna kommer då omedelbart in på ditt konto inom en-två bankdagar.

Reklamation
Vi ersätter för skadad eller felexpedierad bok/böcker.
Kontakta oss snarast, dock senast 14 dagar från det att du har mottagit boken, på retur@akforlag.se


Företag

Retur
För juridiska personer såsom företag, myndigheter och organisationer finns det ingen ånger- eller returrätt.

Reklamation
Vi ersätter för skadad eller felexpedierad bok. Kontakta oss snarast, dock senast 14 dagar från det att du har mottagit boken, på retur@akforlag.se

Till start